25-N: ens volem vives!

Aquest dimecres 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, oficial des de 1999. Dia per denunciar amb més força totes les agressions masclistes, tant físiques com psicològiques, que patim les dones.
Aquest 25 de novembre també és dia de combatre a les places i als carrers totes aquelles violències impulsades pel sistema patriarcal en què vivim. Milers de dones, transsexuals, homosexuals i intersexuals ens veiem assetjades cada dia per actituds sexistes, micromasclismes, pressió estètica i unainvisibilització constant. A tot això s’hi suma la discriminació en l’àmbit domèstic: seguim assumint la major part de les tasques de casa i de cura, i no només això sinó que també patim discriminació en l’àmbit laboral perquè seguim sent menys pagades per una mateixa feina pel simple fet de ser dones.

Totes aquestes violències masclistes tenen una traducció en xifres: aquest any 2015 s’han produït 93 feminicidis a l’Estat Espanyol, 35 dels quals als Països Catalans. Cal sortir al carrer per denunciar que no són morts aïllades. Per això, des de l’Assemblea de Joves de Cassoles us encoratgem a lluitar per una societat feminista i sense violències!

No tolerarem ni actes ni paraules que ens oprimeixin: ni som objectes, ni som estereotips; som dones i som i serem la revolució.
https://www.youtube.com/watch?v=VKTFTrQbG9A

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s